About Stuff Linkies Fanfic Journal

Monday, December 31, 2012

JiHyungsik Couple
Assalamualaikum, annyeong, konnichiwa dan helo!
Okay. Ni second last entri untuk tahun 2012. Aku sekarang ni tengah tengok The Romantic & Idol. Best giloss~! Aku ship JiHyungsik otp. Sweet gila la mereka berdua. Walaupun Jihyun lebih tua daripada Hyungsik, tapi mereka nampak macam couple yang sebenar. Lantak la kalau Kpoppers yang lain tak suka JiHyungsik otp. Aku kisah apa. Yang penting aku ship otp tu. Heheheh~ Ooyeah! Nama lain untuk JiHyungsik couple ialah NamSik couple. LOL!

Kesian dekat Seungah. Dia suka dekat Jaebum, Jaebum suka dekat Jei tapi Jei suka dekat Jun K. Jun K suka dekat Hyejeong. Tapi Hyejeong suka dekat Mir. Mir pulak suka dekat Jihyun. Jihyun suka pada Hyungsik, Hyungsik suka pada Jihyun. Haa~ Ambik kau! Semua suka dekat orang yang berbeza. Hanya Hyungsik dan Jihyun suka sama suka. Bak kata Mir, "She is my destiny!", "That my fate.." Ahahaha! Pada mulanya Jaebum, Jun K, Mir dan Hyungsik suka dekat Jihyun. Ada sampai satu episod tu, Hyungsik nampak sedih gila sebab Jun K keluar beli barang dekat market dengan Jihyun. Kehkehkeh.. Hyungsik superb kiut! Ah~ Rasa macam nak tukar bias dalam ZE:A je. Dari Heechul suka pada Dongjun si maknae dan akhirnya nak pada Hyungsik. K. Aku memang saja ngade. Takpe. Aku setia dengan bias dalam ZE:A. Aku nak Dongjun. Heee :)

Malam ni ada MBC Gayo Daejun. Tak tahu la boleh ke tak tengok live streaming. Sebab dah seharian aku guna laptop ni semata-mata nak tengok The Romantic & Idol. Nanti mesti adik aku bising sebab aku pakai laptop sampai tak ingat dunia. Tapi... nak sangat tengok BEAST. Hehehehe ;D Forevah B2UTY! BEAST masuk dalam White Team untuk MBC Gayo Daejun sama dengan EXO K, MBLAQ, Infinite, BAP dan lain-lain. BTOB masuk dalam Blue Team sama dengan A Pink, Epik High dan lain-lain lagi.

K la. Nak blah dulu. Mahu sambung tengok JiHyungsik couple dalam The Romantic & Idol episod 5. Assalamualaikum, ppyong dan sayonara..


Dengar kata untuk The Romantic & Idol season 2 akan ada Jonghun couple dengan GNa. Andwae~
Aku tak rasa aku boleh terima couple tu. Tak tahu la kenapa.
Mungkin sebab Jonghun terlalu sempurna buat GNa kot. Sebab tu aku jelly. LOL!

6 comments :

aifaroslan said...

Hai Hana ! Entry ni mengejutkan >.<
Jonghun & G.Na ?? Arghh , terlalu jauh beza kot , tapi sweet jugak kalau digabungkan , hehe .
Eh jap , Jihyun couple dengan Hyungshik ??

♔ RΛIHΔΝAH ΑRІFҒ said...

Hai unnie..
Jihyun couple dengan Hyungsik dalam The Romantic & Idol je. Tapi kalau dalam reality mereka couple pun, apa salahnya. Hyungsik nampak macam suka gila dekat Jihyun :3

Anonymous said...

tau pasal JihyungShik ni pun dkt mv ZEA . ta tau la pulak rupa-rupanya show

faten.banana said...

Sep sikit! Den pun ship otp ni lol depa sweet jeh ;AA; Btw, season 2 Minhyuk BTOB pun ada en? xD

♔ RΛIHΔΝAH ΑRІFҒ said...

*Sep* Mereka sweet gila!
Yup. Minhyuk BTOB pun ada. Oh no~ My namja akan jadi boyfriend orang lain. *dying* Ahahah..

♔ RΛIHΔΝAH ΑRІFҒ said...

Kay : Dalam mv ZEA tu, petikan dari show The Romantic & Idol.