About Stuff Linkies Fanfic Journal

Tuesday, December 25, 2012

Tutorial : Photoshop - How To Download Adobe Photoshop CS6 Extended And Crack It

"You bad to me. So bad to me. Oh girl you're like caffeine."

Sila click SINI. Terima kasih. Jasa baik anda amat den hargai..

Assalamualaikum, annyeong dan hello!
Sebenarnya dah ramai yang tanya aku, aku buat grafik dekat mana? Aku buat grafik dengan menggunakan Adobe Photoshop CS6 Extended. Aku guna yang original punya lepas tu aku crack. Dan aku boleh guna photoshop tu sampai bila-bila.. Jadi hari ni aku nak berkongsi cara nak download Adobe Photshop CS6 original punya cara Raihanah Ariff. Ahaks!

1. Buka website : http://www.adobe.com/ . Tekan Download dekat bahagian atas tu.


2. Bila dah masuk bahagian Download. Anda tekan dekat "Adobe Photoshop CS6 Extended".


3. Lepas tuh, anda tekan Download Now.


4. Anda tengok video ni sambil-sambil anda tengah download. Sebab video ni yang akan membantu kita untuk crack Adobe Photoshop CS6 tu. 


5. Lepas dah ikut semua yang ada dalam video tu. Sekarang anda dah boleh guna photoshop tu unuk selama-lamanya. 

Keistimewaan Adobe Photoshop CS6 ni, dia boleh buat Video Gifs, boleh guna Topaz dan banyak lagi.. Aku suka guna Photoshop CS6 daripada photshop-photoshop lain yang pernah aku guna. Kena bla dulu. Assalamualaikum, ppyong dan sayonara..

7 comments :

Kay said...

yoseob !

Hidayatul Afzam said...

jemput join GA sy :) http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html


Jangan lupa join mereka juga : TOPUP RM100
& KENALI KAWAN BAIK

PeRdU cINta said...

Assalammualaikum,,d/load AP CS6 tu free ye..maklumlah masih bertatih lagi..malu bertanya silap langkahkan..hehehe..tq..

♔ RΛIHΔΝAH ΑRІFҒ said...

Aah. Free je..

Aidiel Iman said...

oh, tapi functionnya lebih kurang je dengan cs3, cs5 kan?

♔ RΛIHΔΝAH ΑRІFҒ said...

Yup. Function dia lebih kurang sama je..

zaty said...

Videonya tak boleh tengok? boleh tak buat tutorial macam mana nak crack