About Stuff Linkies Fanfic Journal

Friday, October 28, 2011

Merepek




\\my reaction when I know that I can absent today//

Hola-hola !

\\Bismillahirrahmanirrahim// Hello everybodyy ! Awal tak hari nih Hana update blog ? ^ ^, Actually hari nih Hana tak pergi sekolah. Semuanya gara-gara kasut basah sebab semalam terjatuh kat lopak air. \\Bitch// Kalau diikutkan hati memang hari nih Hana nak pergi sekolah, nak ambik paper Maths, English dan Science. Tapi nak buat macam mana, kasut dah basah + kotor. Lagipun hari nih ramai yang tak pergi sekolah so better Hana pun join sekali dyorang tak pergi sekolah XD. Semalam pun lebih kurang 16% dari kelas Hana tak datang sekolah sebab nak sambung cuti Deepavali. #HAHA.

Semalamkan masa rehat Hana tengah syokk melayan diri sambil makan bihun tomyam tiba-tiba ada 3 orang member Hana duduk depan meja Hana. 3 orang tu ialah, Danial, Shahrul dan Fitri. Shahrul duduk memang betul-betul depan Hana sambil makan nasi lemak dia. Tiba-tiba dia cakap macam ni..

Shahrul : Weh, kau jangan lah tengok aku makan. Malu tahuu.
Hana : Woii, Bila masa pulak aku tengok kau makan. Jangan nak perasan boleh tak..
Shahrul : Eleh, tu kau tengok aku makan tu. Malu arr nak makan depan kau.
Hana : Huhh, sejak bila pulak kau malu makan depan aku ? Bukan setiap hari kau makan depan aku ke ? Yelah-yelah, aku tak tengok kau makan. Kau makan je lah nasi lemak kau. Aku tengok tempat lain.
Shahrul : *tersengih*

Gila kan member Hana tu? Shahrul dan geng dia memang gila tahap orang utan. Ada sekali tuh Shahrul cakap macam ni..

Shahrul : Weh, markah Science aku berapa ?
Hana : Manalah aku tahu. Bukan aku yang tanda kertas kau pun.
Shahrul : Kan aku dah amanatkan kau supaya tanda kertas aku.
Hana : Bila masa pulak kau amanat kat aku ?
Shahrul : Eh, tak de ekk? Tak pelahh.

LOL. Act, entry ni tak de apa-apa yang best pun + Hana tak tahu kenapa Hana ceritakan pasal member Hana tu. Mybe saje nak panjangkan entry ni lagi kud. Huhuhuh . Hihihii, okay lah nak stop menaip dekat sini. Nak sambung tulis fanfic pulok. Dah lama rasanya tak tulis fanfic, lebih kurang 3 bulan Hana tak tulis fanfic. Geeee~ Ntah macam mana boleh tergerak hati nak sambung tulis fanfic balik. Ingatkan nak pencen je jadi fanfic writter XD

Okaylah, adioss ! \\thankyou for who those yang nak jadi affie Hana. Hana appreciate sangat-sangat// Jum baca fanfic Hana [ F A N F I C ]. Dan jangan lupa follow twitter Hana [ B L U E B I R D ]

2 comments :

KKwangie ♥ said...

Wow,your member or...?Ehem ehem xD Oh anw,your fanfic's blog is private right now.Heheh

MONKƩY ™ said...

It's really my member..