About Stuff Linkies Fanfic Journal

Wednesday, October 05, 2011

Award For Followers !


Holla holla !

\\Bismillahirrahmanirrahim// hihii . Hello readers + followers . Okay , korang still ingat lagi tak yang Hana ada cakap nak buat award sempena follower blog Hana dah mencecah lebih 300 . Hana ada cakap , kalau korang lupa tu maknanya suka breakfast makan semut la tuh . Heee :p Blog Hana dah lebih setahun tapi baru je mencecah 300 . Syukur , Alhamdulillah . Act , Hana nak bagi award ni special untuk follower² blog Hana sebab sudi follow blog messy ni . Hana just boleh bagi award je nak bagi topup sorang satu , bankrup lah Hana . Sekarang ni pun dah sengket . Neee :D

Kadang² Hana jealous jugak dengan blog yang baru tak sampai setahun buat tapi follower dah beribu . \\tak reti bersyukur betul !// . Maybee blog yang senang dapat follower banyak tu pandai mengarang / menaip kud . Sebab tu senang je dapat follower banyak . See ! Hana ni mana lah pandai mengarang , kalau subjek BM pun dapat A rendah je . Tak pernah pun dapat A atas . Kalau pernah pun , tuh masa sekolah rendah . \\Wuuwuu// Sedih beb !


Okay lah , jom tengok hasil tangan Hana yang buruk ni . Kalau dulu , untuk 100 followers Hana pakai gambar B2ST chibi . Untuk 200 followers pulak Hana pakai SHINee chibi . Dan untuk 300 followers Hana pakai gambar Boyfriend chibi . Hana ingat nak pakai gambar Infinite chibi , tapi tak jumpa yang comel . Then Hana try la cari B1A4 chibi pulak , takde yang comel jugak . Akhir sekali Hana ambik gambar Boyfriend chibi as gambar dalam award Hana sebab gambar tu je yang Hana jumpa yang comel .

Buruk kan , hasil tangan Hana . Well , tangan Hana takde seni XD Kepada followers blog Hana , mehh la ambik award ni . Hana tahu dah ramai yang taksuka ambik award , tapi Hana harap korang boleh ambik award ni . Award ni ikhlas Hana buat dari lubuk hati Hana yang dalam ni \\ecehh , pandai pula berkata²// . Okay , byebye :]

3 comments :

nurIrDiNa said...

dah amek dah... thanx yah... pndai kak hana plih...♥

Hana ♥ said...

Macehh :)

nurIrDiNa said...

ceme2 :)