About Stuff Linkies Fanfic Journal

Saturday, November 20, 2010

BBQ Party With Geng ~

Annyeonghaseyo ching-gu ~
Hmm . Today, is really2 happy for me .
You all know why ? Because, today I and my group was have BBQ Party at Ain's house ;)

Tapi tak best sangat sebab member group CODE 11 tak complete . Ade yang pergi KL, ade yang pergi kelas lukisan, ade yang tak nak datang & ade juga yang datang sekejap tapi balek cepat sebab kena balek kampong :(

Party ini start pukul 4 : 30 waktu tempatan . Tapi Hana, 5ruz & Myra datang pukul 4 .
Kitaorang datang awal sebab nak siapkan api untuk masak BBQ . ( Una, G-Ha, Fi3 & Qushairi datang pukul 4 setengah ke atas )

Kitaorang try la pasang api tu . Macam2 jenis cara kitaorang cube . Pakai cara letak gula . Tak menjadi . Pakai cara letak garam . Sekejap je jadi . Cara last sekali kiteorang guna, pakai minyak masak . Boleh la menjadi, tapi sekejap je . Bukan setakat kitaorang je yang try buat api, parent Ain pon tolong pasang api . Tak mahu2 juga .

Tapikan, api tu menjadi tyme Qushairi yang pasang . Hebat tak Qushairi ? ^^ ( bangge Ain, Hana puji balaq dia )
So, chef untuk party BBQ pada hari ini ialah Chef Qushairi . Chef Qushairi hebat gyle . Dia lah yang jaga api untuk masak ayam, sosej & udang .

Tapi yang kelakarnye, tyme tu nak dekat senja . So, kitaorang dah lapar gyle . Kitaorang pon, separuh ayam goreng . Separuh lagi bakar . Hana dapat yang bakar sebab Hana sabar menunggu walaupon lunch tak makan . >.< Ada yang udang terjatuh dekat arang . Ade sosej tergolek2 . And, laen2 . Kelakar gyle :)

Lebih kurang pukul 6 : 30 baru kitaorang makan . Yang makan hanya Myra, G-Ha, 5ruz & Una . Hana tak makan . Hana tunggu sampai ayam bakar tu masak . So, Hana makan pada pukul 7 : 10 waktu tempatan . Hana, Ain, Qush, Myra, 5ruz & G-Ha makan setelah ayam bakar siap . ( yang dah makn pada pukul 6 : 30, makan untuk kali ke-2 . Lapar sangat agaknye ) . Una tak makan dengan Hana pade pukul 7 : 10, sebab dia kena balek rumah cepat . ( Fi3 tidak sempat makan pon, sebab dia kena balek kampong )

Party berakhir pade pukul 7 : 45 . Best siott ! ( faham tak, ape yang Hana tulis ? Tak paham kan ? Hana bace pon tak paham . Korang bace je la xD )
Pictures ( Low Quality ) :




Chef Qushairi bersama pembantunya, Fi3 sedang mengipas api supaya api menjadi besar .





Chef Qushairi @ Cecair Nuclear bersama pembantu yang 'tidak bergunanya' sedang membakar ayam .




Baju biru = Myra, baju pink = 5ruz, baju chocolate = Una . Sedang asyik makan2 .




Member group CODE 11 :





Hana ;)





Una Siwon :)





Ain Kitty ;)



Syasya Yo Seob ;)




Ikha Husna :)





G- Hah :)



Myra :)



5ruz :)




Qushairi :)





Fitri :)




Shahrul :)


p/s : Fakta hari ini --> Qushairi sanggup balek lambat hanya untuk membakar makanan . Qushairi ! Kamsahamnida ! Kepade member group nie, sorry la amek pict yang tak beberapa lawa . Tak jumpe yang lawa :)


1 comment :

윤 하나 ☆ said...
This comment has been removed by the author.