About Stuff Linkies Fanfic Journal

Thursday, November 22, 2012

Freebies : Background - Floral

"Pehal Myungsoo buat muka macam tu?! Rasa macam nak bagi SELIPAR + PAYUNG dia je.."

Bissmilahirahmanirahim. Assalamualaikum dan hello guise!

Hari ni Hana terjumpa background-background yang comel dekat tumblr. Bertemakan floral. Hah.. background ni sesuai kalau anda letak dekat blog. Lawa kot! Hana dah letak salah satu background ni dekat blog fanfic Hana. Background yang warna biru tu. Tak percaya, pergi la check dekat blog fanfic Hana ;)


Name : Blue Floral
Link : http://i.imgur.com/EN0QS.png



Name : Green Floral
Link : http://i.imgur.com/NnLtC.png



Name : Peach Floral
Link : http://i.imgur.com/hk6Fw.png



Name : Pink Floral
Link : http://i.imgur.com/CmaYb.png



Name : Purple Floral
Link : http://i.imgur.com/viaLd.png



Name : Torquise Floral
Link : http://i.imgur.com/ngnpV.png


Tak perlu kredit. Cuma tinggalkan komen di bawah kalau anda guna. Kalau nak kredit jugak, lantak anda la. LOL! Kena chow dulu, assalamualaikum, ppyong dan sayonaraa!


7 comments :

Fatin Masyarah said...

Akak saya mahu minta izin untuk "re-freebies " boleh? sila balas di shoutbox saya :) thanks



[http://readlamystories.blogspot.com]

♔ RΛIHΔΝAH ΑRІFҒ said...

Dah reply dekat blog adik ;)

azalina said...

mohon untuk freebies ni boleh ? thanks ;)
boleh reply kat blog saya .

♔ RΛIHΔΝAH ΑRІFҒ said...

Boleh. Silakan..

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Amik tau ! Kaler purple tu =)

Maisyara Zulkifli said...

Amik satuu :D

Nur Irdina said...

saye ambek satu warna biru tu . Thanks ye =D