About Stuff Linkies Fanfic Journal

Wednesday, October 17, 2012

#3YearsWithB2ST



Helloo.. And assalamualaikum everybodyy!

Malam ni Hana sungguh happy sebab hari neh dah 3 tahun B2ST debut. Woaw! Lama dah kan B2ST sejak B2ST debut. Dah banyak masalah yang B2ST lalui bersama. Dari orang cakap mereka tu kumpulan yang recycled sampai lah sekarang, mereka dah jadi group idol yang makin terkenal di seluruh dunia.. Chukkhae B2ST! Oh yeah.. Jangan lupa trendingkan lagi #3YearsWithB2ST dekat twitter.

And guess what?! Malam ni Hana dapat tengok sendiri B2ST streaming live. Waa~ Really-really syok laa. Sepanjang tengok mereka live tu, walaupun tak paham langsung apa yang mereka katakan tapi Hana gelak je bila mereka gelak. asdfghjkl.. Mereka shoo cute! 


*sebelum live ni dimatikan.. Mereka cutekan?*

Hyunseung pakai baju warna oren. Yoseob pakai baju warna biru. Doojoon pakai baju warna hijau. Junhyung pakai baju warna kelabu. Gikwang pakai baju warna hitam. Dan Dongwoon pakai baju warna UNGU! Jyeah~ Dia paka baju warna yang Hana suka. Woaw! Dia cuba menggoda Hana leteww. Auww~ So cute and kinda romantic. LOL. Perasan nak mampus..

B2ST streaming live ni hanya 30 minit je. Sekejap je kan? Ahh! Hana tak puas. Tak boleh ke buat lama lagi.. Buat ar lama lagi. Buat ar.. Buat ar.. Buat arr.. *flips laptop* Dalam video tu yang mulut paling murai, of course la Doojoon si Evil Leader. Hahahha.. Yang paling senyap pulak, si Junhyung yang memakai sun glasses eventho duduk dekat bawah lampu dan bukan bawah matahari. LMAO!

Okay la. Sampai sini jelaa. Nanti tengok la macam mana. Kalau Hana rajin, Hana ingat nak buat freebies B2ST sempena B2ST 3rd Anniversary neh. Tapi tak pasti lagi laa. Walaupun PMR dah habis, tapi Hana masih sibuk lagi dekat sekolah. Hmm.. Nothing to say. Assalamualaikum ;)


//Alah! Video pasal B2ST streaming live ni kebanyakkannya private. Tak dapat nak post dekat blog. Huhh.. Nasib baik dapat tengok tadi. Hewhewhew..//


2 comments :

※ Najia Idrina ※ said...

wuuu, I love Beast too.... :D Btw, good luck for PMR. Kte tahunn depan. Batch terkahir lak tu.. u.u

♔ RΛIHΔΝAH ΑRІFҒ said...

Thank you, dongsaeng. Good luck for you ;-)